Αρχική Σελίδα

Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd

Είμαι Online Chat Now

Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd
Τέμνουσα περιοχή περιοχή λήξης καταλληλότερη περιοχή

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Γενική εξώθηση
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : >300000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1999
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η γενική Co. βιομηχανίας εξώθησης του Ναντζίνγκ, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των μερών εξωθητών δίδυμος-βιδών στην Κίνα. Η επιχείρησή μας έχει συσσωρεύσει την ισχυρή τεχνική δύναμη, τα τεχνικές ταλέντα και τη προηγμένη τεχνολογία. Τα τμήματα νημάτων, τα βαρέλια και mandrel του οι διαδικασίες παράγονται. Η τεχνολογία είναι εσωτερικός επιστημονικός, ώριμος και αξιόπιστος κατασκευαστής. Με την αρχή της ποιότητας πρώτα, της γρήγορης παράδοσης και της λογικής τιμής, η επιχείρησή μας παίρνει τις διαταγές καθώς η διαταγή να διαχειριστεί, παίρνει το δρόμο εμπορικών σημάτων, και παίρνει τον έπαινο των εσωτερικών μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεων εξωθητών δίδυμος-βιδών. Συγχρόνως, από τη Γερμανία BERSTORFF, Coperion που εισάγει την προηγμένη θερμική τέχνη ξένων και την παραγωγή του τμημάτων νημάτων, βαρέλια. Και για τις γνωστές ξένες εταιρείες για να κάνουν την ενισχυτική παραγωγή. Η επιχείρησή μας έχει επεξεργαστεί το γερμανικό Coperion, το Berstorff Γερμανία Bellsdorf, το Leistritz Γερμανία Les, το Theysohn, τον ελβετικό θάλαμο Buss, το χάλυβα JSW Ιαπωνία, Toshiba Ιαπωνία Toshiba, το Kobe Ιαπωνία Kobe, Ikegai Ιαπωνία Τσίμπα και άλλα πρότυπα των περασμένων κλωστή συστατικών.
Η διαταγή είναι η διαταγή, η ποιότητα είναι η ζωή της επιχείρησης, η επιχείρησή μας λαμβάνει μια σειρά μέτρων για να εξασφαλιστεί η ποιότητα:
α) η επιχείρησή μας έχει το διεθνές προηγμένο επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, τη λείανση νημάτων και άλλο ειδικό εξοπλισμό επεξεργασίας για να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά των ιαπωνικών και γερμανικών προϊόντων.
β) η επιχείρησή μας έχει ένα υψηλό πρότυπο στη εγχώρια βιομηχανία και μπορεί να συνδεθεί με το διεθνές δωμάτιο επιθεώρησης.
γ) τα περασμένα κλωστή συστατικά μας αποτελούνται από υψηλό - το ποιοτικό ελβετικό διμεταλλικό κράμα X235, X245, Φινλανδία WR5, WR13, αμερικανικό κονιοποιημένο κράμα CPM10V βηρυλλίου, SKH55, SKD11, 1,2379, S46990, Νο 5 W6Mo5Cr4V2 ομάδας της Σαγκάη Baosteel υλικό Shanggang και χάλυβας εναζώτωσης (38CrMoALA) καθαρίζεται και καθαρίζεται από την απόσβεση και τη μετρίαση, τη σταθερή επιθεώρηση, την υψηλής θερμοκρασίας κενή απόσβεση, την υψηλής θερμοκρασίας κενή μετρίαση, την εναζώτωση επιφάνειας, κ.λπ. Έχει την ίδια αντοχή ακρίβειας και με τα ιαπωνικά και γερμανικά προϊόντα.
δ) η κενή πυρκαγιά προϊόντων μας υποδεικνύεται στο Ναντζίνγκ Cobelon, Berstov, επαγγελματικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας του Ναντζίνγκ, αυστηρά σύμφωνα με Kennametal για να παρέχει τη διαδικασία θερμικής επεξεργασίας για τη θερμική επεξεργασία, η παραμόρφωση προϊόντων είναι επίσης μέχρι τα γερμανικά πρότυπα.

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

a. Πλεονέκτημα δαπανών: ώριμη επιστημονική διαδικασία τεχνολογίας και θερμικής επεξεργασίας επεξεργασίας για να παραγάγει τα υψηλής ποιότητας τμήματα νημάτων, βαρέλια, για να αντικαταστήσουν τα εισαγόμενα προϊόντα, για να μειώσουν τις δαπάνες για τους πελάτες.

b. Πλεονεκτήματα του εξωτερικού εμπορίου: Πολλές γνωστές βίδες επιχειρηματικών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό εξωθητών κατασκευάζονται από τους πελάτες και εξυπηρετούν για πολλά χρόνια. SABIC, το LG Chem, Guangdong Hyundai, Tianjin Samsung, πλαστικά της Φορμόζας, η Dupont, και η Σαγκάη Toyoink είναι όλα συνεταιριστικοί πελάτες. Μπορέστε να παρουσιάσετε, όπως το δώρο της επιχείρησης, που απεικονίζεται για τις ΗΠΑ.

c. Πλεονεκτήματα κατασκευής: στην κορυφή του επιπέδου εσωτερικής παραγωγής, για να ανταποκριθεί στα πρότυπα παραγωγής της Ιαπωνίας και της Γερμανίας. Ακριβείς διαδικασίες επιθεώρησης ποιότητας των προϊόντων

d. Ο χρόνος κόστισε το πλεονέκτημα: το ίδιο το προϊόν μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών, και ο χρόνος παράδοσης είναι σύντομος, ο κύκλος είναι εύκαμπτος και αποδοτικός.


Η γενική Co. βιομηχανίας εξώθησης του Ναντζίνγκ, ΕΠΕ είναι τώρα δεσμευμένη σε:
Τα γενικά προϊόντα εξώθησης δεν αποτελούνται από συμφωνηθε'ντα τα υψηλή ποιότητα υλικά, η επιχείρησή μας θα αντισταθμίσει σύμφωνα με την τιμή ανεφοδιασμού Τα προϊόντα Rui νεφριτών στο στάδιο της ανώμαλης φθοράς λόγω χρήσης, η επιχείρησή μας είναι αρμόδια για την ανταλλαγή και επιβαρύνονται τις σχετικές δαπάνες!

 

Κίνα Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Nanjing General Extrusion Industry Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Τηλ.:: 86-13342991148

Φαξ: 86-025-86529577

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Στοιχεία βιδών εξωθητών

ZSK70 γενικός παραλληλισμός επιφάνειας τελών πλαστικών στοιχείων βιδών εξωθητών

στοιχεία βιδών εξωθητών 92 χιλ., δίδυμη Kneader 58-62 HRC βιδών υψηλή ακρίβεια

Πολυμερές σώμα που διαβρωτικός ανθεκτικός μερών W&P Coperion ZSK83 μηχανών εξωθητών

Αντι ανταλλακτικά hv-950-1100 εξωθητών ένδυσης χάλυβας Nitrided σκληρότητας

δίδυμα στοιχεία εξωθητών βιδών

Μορφωματική δίδυμη βιδών εξωθητών στοιχείων αργυροειδής άσπρη μορφή κώνων χρώματος τετραγωνική

Οικονομικώς αποδοτικά βίδες εξωθητών και βαρέλια, χάλυβας υψηλής ταχύτητας μερών μηχανών εξωθητών

Κοβάλτιο που περιστρέφεται το δίδυμο νήμα στοιχείων εξωθητών βιδών που αλέθει την καυτή ισοστατική πίεση

Συνθέτοντας τα δίδυμα μέρη εξωθητών βιδών, τα ανταλλακτικά εξωθητών εκπληρώνουν αποδοτικό αυτοκαθαριζόμενο

βίδες και βαρέλια εξωθητών

Στενά βίδες και Barrels136mm 58-62 HRC εξωθητών για Toshiba TEM136BS

βίδα εγχύσεων 70mm πλαστική, μέρη 2-3 Flighted Headage μηχανών εξώθησης αυτοκαθαριζόμενο

Βίδες εξωθητών Combi και εισαγόμενης ΙΣΧΙΩΝ σκαφών της γραμμής υλικής βαρέλια κατοικίας χάλυβα 45

Μη βαλμένος φλάντζα εγχύσεων σχηματοποίησης μηχανών ευκίνητος συνδυασμός σκοπού βιδών πολλαπλάσιος

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Στοιχεία βιδών εξωθητών προμηθευτής. © 2019 - 2021 screw-element.com. All Rights Reserved.